bir

Olimpiai projektnap a Tóvárosi Általános Iskolában PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 8
ElégtelenKitűnő 

Testnevelés tagozatos iskolánk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a tanulók megismerjék és tiszteljék a kiváló teljesítményeket nyújtó magyar és külhoni sportolókat.

A 2012-es nyári londoni Olimpia alkalmat ad erre. A tavaszi programsorozat egyik kiemelt dátuma április 21. Ezen a napon olimpiai projektnapot tartunk iskolánkban. Ennek keretében találkozhatnak a tanulók olimpikonokkal, rajzpályázatra, pólótervező versenyre érkezett munkákból kiállítást készítünk, tantárgyi vetélkedőket tartunk az olimpia jegyében, fitt-teszt méréseket végzünk, Suli olimpiát szervezünk. A sport mellett hangsúlyt kap az egészséges életmód kialakítása is: A tanulók egészséges ételeket készítenek, fogyasztanak, orvostanhallgatók előadásán szerezhetnek új ismereteket, védőnők irányításával elsősegélynyújtást gyakorolhatnak, az ÁNTSZ, az É-L-E-T Egyesület, a Zalka Optika, a Kind Halláscentrum és a Peditopan Kft. szakemberei által biztosított méréseken (látás, hallás, vércukorszint, vérnyomás, mozgásszervi, CO) vehetnek részt a tanulók.

 

Május 4-10-ig Olimpiatörténeti vándorkiállításnak ad otthont iskolánk. Május 8-án városi PowerPoint versenyt rendezünk, melynek témája is az olimpiához kapcsolódik.


Free Joomla Extensions">
Free Joomla Extensions

 

Visszaszámláló

Még
a téli szünetig!Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.