bir

Belvárosi 7 próba PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Részt vettünk a Diáktanács adventi programján a Belvárosi 7 próbán.

 

Az általános iskolai csapatok közül a 2. helyet szereztük meg. A csapat tagai Szakáll Sára 3.c, Lakatos Zsolt és Sebők Balázs 6.c.( Szakáll Panna - Németh László Ált Isk)

 

Diáktanács adventi napja

Idén december 10-én rendezte meg az adventi programját a Diáktanács , a Belvárosi 7 próbát a város iskolásainak.

Az Új Nemzedék Központban vettük át a menetlevelet, és indultunk teljesíteni a feladatokat.

Az első állomáson a feladatlap kitöltésével a szervezők a diákok szabadidő elöltésére voltak kíváncsiak, hogy mit csinálunk mi, diákok legszívesebben a szabad időnkben.

A második feladat ízlelő bimbóinknak adott munkát. réteseket kellett kóstolni, és felismerni ízesítésüket. Én almásat és szilvásat kóstoltam.

A következő állomás az Árpi kép galériában volt, ahol Sohonyai Edit írónő munkából kellett a válaszokat kikeresni. Itt személyesen a fehérvári írónő volt a segítségünkre.

A Városháza udvarán volt a következő állomás, ahol könyveket kellett keresni, melyekben szavak voltak elrejtve. A szavak segítségével kellett összerakni a betlehemi történetet.

A következő állomás az Igéző volt, ahol táncot tanultunk. Ezt a táncot mutattuk be együtt a részvevőkkel a nap zárásaként az adventi színpad előtt. Mikor ott voltunk, és tanultuk a táncot, akkor még nem tudtuk, hogy később ezt be is fogjuk mutatni.

Az Igéző után a könyvtárban oldottuk meg a még hátralévő feladatokat, ahol internetet is használhattunk a kitöltéshez.

Az utolsó feladat a Fő utcához, és az adventi forgataghoz kötődött: a kereskedők bódéit kellett megszámolni, és voltak helyek, ahol még plusz információt is kellett kérni. Csapatunk 48 bódét számolt. Remélem megtaláltuk az összeset…

 

Szeretném, ha jövőre több osztálytársam is eljönne! Én már második alkalommal vettem részt, de ismét jól éreztem magam!

 

Sebők Balázs 6.C

 

 

KÉPEK

 

Visszaszámláló

Még
a téli szünetig!Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.