bir

Szülő - Pedagógus farsang a Tóvárosi Általános Iskolában PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 10
ElégtelenKitűnő 

2010. február 19-én megrendeztük a Tóvárosi Általános Iskolában az immáron hagyománnyá vált Szülő - Pedagógus farsangot.

A rendhagyó bálra már jó néhány héttel ezelőtt megkezdődtek a lázas előkészületek. Az előző évekhez képest eltérő módon idén nem hívtunk vendégművészt, hanem a pedagógusok s a gyerekek vállalták magukra a farsangi műsor elkészítését. A szülők pedig besegítettek a szervezési és technikai feladatok megoldásába.

A több mint 1 órás műsor hangulatosra sikeredett, s a próbafolyamatok közben is igen felszabadultnak érezte magát gyermek, pedagógus egyaránt. Kreatív, ötletes produkciókban nem volt hiány: pedagógus énekkar, klasszikus, modern valamint népi táncok diákok, felnőttek előadásában, musical részletek, indiántánc…szórakoztatták a közönséget. Nagy tetszést aratott a pedagógus irodalmi színpad ” l’art pour l’art „ műsora, ami tréfás jelmezekben, abszurdan vicces szituációkban mutatta be az iskola világát.

Jó érzés volt hallani a közönség soraiból a tetszést kifejező tapsot, amivel nem is fukarkodtak a jelenlévők!

Éjfél körül a tombolaajándékok is gazdára találtak, köztük egy élő bárány és kakas is.

A 2010-es farsangi mulatság hajnalig tartó tánccal zárult a Tóvárosiban!

A farsangi bál keretei között lépett fel iskolánkban Kovács Gémes Julianna. Az énekesnő  tudomást szerzett arról, hogy iskolánk tanulója, Kéri Vivien súlyos beteg. Elhatározta, hogy segít a családnak. Iskolánk támogatta a jótékonysági koncert gondolatát. A farsangi bál résztvevői adományaikkal hozzájárultak Vivi gyógyulásához. Önzetlen segítségét mindenkinek köszönjük.


Képes beszámoló

 

Visszaszámláló

Még
a téli szünetig!



Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.