bir

„Olimpia és nevelés” PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

„Olimpia és nevelés” című vándorkiállítás megnyitójára került sor 2012. május 4-én 11 órakor a Tóvárosi Általános Iskola aulájában.

Az ország több pontján már bemutatásra került „Olimpia és nevelés” című vándorkiállítás, amelyet a Testnevelési és Sportmúzeum állított össze. Intézményünkben 2012. május 4-től május10-ig látható. A húsz nagyméretű színes tabló igen sokoldalúan tárja az érdeklődők elé az ötkarikás játékok történetét, eszmeiségének kibontakozását, fejlődését, a művészetekre és az élet más területeire gyakorolt hatásait. A kiállítás az olimpia történetének legnagyobb nemzetközi és hazai alakjaival, versenyzőivel is megismertet.

A program keretén belül látogatott el iskolánkba az Albacomp kosárlabdacsapat. A gyerekek nagy örömmel fogadták a játékosokat, sok kérdést tettek fel nekik. A kötetlen beszélgetés után dobóversenyt rendeztek a gyerekeknek és a legjobbak belépőjegyet kaptak a Szolnok elleni rangadóra. Örömmel üdvözöltük iskolánk volt tanítványait: Keller Ákos és Keller Vidort. Reméljük a program hozzájárult a kosárlabda további népszerűsítéséhez.

Kiállításmegnyitó

FOTÓK

 

Visszaszámláló

Még
a téli szünetig!



Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.