bir

Pedagógustalálkozó és osztálytalálkozók a 40 éves Tóvárosi Általános Iskolában PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 5
ElégtelenKitűnő 

2014. november 14-én, pénteken várta a 40 éves Tóvárosi Általános Iskola egykori pedagógusait és régi tanítványait egy kellemes, nosztalgiázó találkozóra a jubileumi tanév keretén belül.

 

A rendezvény a tanító, tanár kollégák beszélgetésével, a nekik szóló műsorral, volt igazgatóink, Kozellné Fehér Krisztina és Pokrovenszki László anekdotázásával, jelenlegi vezetőnk, Szücsné Sajtos Katalin köszöntőjével kezdődött. Esténket megtisztelte jelenlétével Mészáros Attila alpolgármester úr is.

Megajándékoztuk azokat a kollégákat, akik már 1975 óta dolgoznak ebben az iskolában, és megemlékeztünk azokról, aki már nem lehetnek velünk.

A későbbiekben érkeztek a tanítványok, akik 1974-től valamikor ide jártak a Münnichbe vagy a Tóvárosiba.

Nagy érdeklődést váltott ki a tanári szobában látogatható „Retró” kiállítás, ahol régi iskolaköpenyeket, évkönyveket, zászlókat, kisdobos és úttörő relikviákat lehetett megtekinteni számos fotóval mellékelve.

Az aulában az „Iskolánk a médiában” című kiállításon régi, megsárgult újságcikkek, fényképek közül csemegézhettek a vendégek.

Az osztálytermekben találkozhattak régi tanulóink egykori osztályfőnökükkel, kölcsönösen meséltek egymásnak a mostani életükről. Nagy volt a vidámság, a rácsodálkozás a rég nem látott osztálytársakra, a kedves pedagógusokra.

20.00-tól kezdetét vette a táncos műsor a tornateremben, majd a „Retró party”, ami hajnalig tartott igen jó hangulatban!

Örülünk, hogy nem felejtettek el bennünket a régi münnichesek, tóvárosisok, hogy a 40. évforduló kapcsán ilyen kellemes délutánt, estét tölthettünk el együtt!

 

Kedves Tanítványaink!

Köszönjük, hogy elfogadtátok meghívásunkat a 40 éves jubileumi osztálytalálkozóra. Reméljük sikerült egy kellemes estét szerezni,

a közös emlékeket, élményeket felidézni, találkozni régi osztálytársakkal, barátokkal, tanáraitokkal.

Mi is sok szeretet kaptunk Tőletek ezen a napon, és újra megerősítést kaptunk arról, hogy az egyik legszebb hivatást választottuk.

Továbbra is kísérjétek figyelemmel a Tóvárosi Általános Iskola mindennapjait!

Visszavárunk Benneteket!

Tóvárosi Általános Iskola Dolgozói

 

KÉPEK!

 

Visszaszámláló

Még
a téli szünetig!Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.