bir

Szombathelyi sportiskola látogatása a Tóvárosiban PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 

2016. április 1-jén, pénteken a szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola pedagógusait láttuk vendégül intézményünkben. Régi kapcsolatot ápolunk ezzel az iskolával, hiszen ők is sportiskolai szerkezetben dolgoznak, csakúgy, mint mi. Az ilyen találkozások alkalmával bemutatjuk magát az intézményt, és az itt folyó munkát is megtekinthetik a kollégák.

A reggeli kávé után Szabó Andrásné igazgatóhelyettes adott tájékoztatást a vendégeknek a Tóvárosiról. Ezután bemutatóórák következtek testnevelésből, matematikából, néptáncból, rajzból, angolból és németből, valamint tanulásmódszertanon és drámaórán hospitáltak a szombathelyi kollégák. Ez után szakmai beszélgetés következett a sportiskolák működéséről, helyzetéről.

Végül a finom ebéd elfogyasztása után búcsúztunk el vendégeinktől, akik a délután folyamán megtekintették városunk nevezetességeit.

Rendkívül hasznosnak ítéljük az ilyen találkozásokat, hiszen mindig sokat tanulunk belőlük! Meghívást kaptunk Szombathelyre - egy hasonló szakmai fórumra - a Zrínyi Ilona Általános Iskolába.

 

 

Visszaszámláló

Még
a téli szünetig!



Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.