bir

A jövőnk a tét! PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Idén nyolcadik osztályba léptünk, s ez sok változást hozott az életünkbe. Ki „gőzerővel”, ki csak „félgőzzel”, de mindenki készül a januárban esedékes felvételire, és már egyre többet gondolunk a jövőnkre is.

Sokat beszélgetünk otthon és az iskolában is arról, hogy jövő szeptembertől hol fogjuk folytatni a tanulmányainkat.

 

November 6-án osztályfőnökünk, Skrinyárné Golenyák Ági néni elvitt minket a Fejér Megyei Munkaügyi Központ által szervezett pályaválasztási kiállításra. Nagyon sok középiskola és szakmai szervezet volt jelen ezen a rendezvényen. Középiskolás diákok, tanárok segítettek nekünk a kiállítási helyszínek forgatagában eligazodni. Volt, aki egyenesen az általa már korábban kiszemelt iskola bemutatótermét vette célba, s volt, aki kezdetben csak tanácstalanul bolyongott. Hiába, nem könnyű a pályaválasztás! Szerencsére sok jó ötletet és számtalan hasznos tanácsot kaptunk.

A kiállítás ideje alatt a Táskarádió zenei összeállítása szórakoztatta a résztvevőket. Ezt a rádiót diákok működtetik, és rendkívül érdekes, színvonalas műsorokat sugároznak. A sokféle tanulmányi és szakmai tájékoztató mellett számos szórakoztató játékba is bekapcsolódhattunk. Volt például nyereményjáték, jóslás, éjjellátó szemüveg kipróbálása.

Ezen a délutánon nemcsak egy látványos, színes kiállításon vehettünk részt, hanem az ott látott, hallott információk sok segítséget nyújtottak ahhoz, hogy a számunkra legmegfelelőbb iskolát választhassuk.

 

 

Király Lilla 8.b

 

Visszaszámláló

Még
a téli szünetig!



Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.